Vertalen

Vertalen

Zaken doen in/met Frankrijk, of gewoon communiceren met Franstalige houdt ongetwijfeld in dat u regelmatig uit het Frans (brieven en documenten ontvangen van Franse relaties) of in het Frans zult moeten vertalen (uw correspondentie, brochures, gebruiksaanwijzingen, contracten…).

Verkeerde vertalingen kunnen onaangename situaties en misverstanden veroorzaken. Zo is bijvoorbeeld; ‘délai de livraison de trois jours’ geen vertraging van drie dagen in de levering, maar gewoon een leveringstermijn van 3 dagen!

DHB Office verricht vertalingen op alle gebieden van het zakelijke en juridische leven. Al onze vertalingen worden door native speakers verricht, die vertalen naar hun moedertaal.

Bovendien past DHB Office de tarieven aan aan het onderwerp van de vertaling. Zo betaalt u minder voor eenvoudige vertalingen.

DHB Office verzorgt vertalingen binnen één dag of zelfs binnen enkele uren. Zo kunt u met uw klanten in het buitenland net zo snel en gemakkelijk corresponderen als met uw Nederlandse relaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze snelle dienst

DHB Office beschikt ook over een netwerk van beëdigde vertalers die kunnen worden ingeschakeld voor uw vertalingen, indien deze volgens de wet verplicht door een beëdigd vertaler vertaald moeten worden.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende vertaalmogelijkheden en onze tarieven.

Algemene tarieven (zonder spoed)

Alle onderwerpen: brieven, bestelbonnen, brochures, reclames, eenvoudige gebruiksaanwijzingen, rapporten, conferenties, offertes, contracten, technische handleidingen, omschrijvingen van technische producten, octrooien, juridische teksten…

Van 10 tot 20 cent per woord (afhankelijk van het onderwerp en het aantal woorden; neem contact met ons op voor een offerte)

Spoedopdrachten

(vertalingen die moeten worden geleverd binnen 24 uur of minder)

Van 15 tot 25 cent per woord (afhankelijk van het onderwerp en het aantal woorden en hoe snel de vertaling moet worden ingeleverd; neem contact met ons op voor een offerte)

Vertalingen door beëdigd vertaler

Alle vertalingen die volgens de wet verplicht door een beedigde vertaler vertaald moeten worden (vb: vonnissen, processen-verbaal, statuten van een onderneming, akten van de burgerlijke stand, vergunningen…)

Van 18 tot 30 cent per woord (afhankelijk van het onderwerp en het aantal woorden en hoe snel de vertaling moet worden ingeleverd; neem contact met ons op voor een offerte) 

Deze tarieven zijn exclusief 21% BTW

Het aantal woorden wordt berekend in de doeltaal.

Woordenboeken:

DHB Office heeft een aantal juridische (woorden)boeken uitgegeven. Deze kunnen direct bij DHB Office worden besteld. Bezoek onze website:

www.juridict.com

 

 

Posted in | Reacties uitgeschakeld

Comments are closed.