Welkom op de website van DHB Office

 

In haar dagelijkse praktijk heeft DHB Office te maken met twee bekende  verschijnselen: 

-  Veel commerciële kansen worden gemist wegens onvoldoende kennis van de Franse markt, wetgeving, cultuur en taal…
-   Ondernemingen en particulieren die gewikkeld raken in een probleem met een “Frans element” (locatie, partijen…) slagen er niet in om daar een oplossing voor te vinden dan na veel tijd, energie en waarschijnlijk veel geld te hebben verloren…

Uit ervaring weten wij dus dat particulieren en bedrijven regelmatig (om niet te zeggen altijd) op allerlei problemen stuiten als zij in Frankrijk iets (on)gedaan willen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een nalatenschap die na jaren nog steeds niet afgewikkeld is, de Franse belastingdienst die onterecht geld van u eist of een levering die niet plaatsvindt omdat u letterlijk en figuurlijk niet dezelfde taal spreekt als uw leverancier…

Dit werkt ontmoedigend zeker wanneer u al een adviseur in de armen heeft genomen en u, terwijl u al veel geld kwijt bent voor zijn optreden, niet echt de indruk hebt dat de zaak vordert…
Het feit dat u (uw Nederlandse adviseur) deze problemen maar niet opgelost krijgt ligt meestal aan een verkeerde aanpak die vaak voortvloeit uit onvoldoende kennis van de Franse wetgeving, cultuur en taal…

DHB Office is een (juridisch) adviesbureau met een Franse / Nederlandse structuur en heeft de beschikking over een breed netwerk van Franse relaties.

DHB Office biedt op verschillende manieren ondersteuning aan ondernemingen en particulieren die in/met Frankrijk zaken (willen) doen, zich daar willen vestigen of op juridische- en communicatie problemen stuiten.

DHB Office zoekt de oplossing voor al uw problemen in Frankrijk en zorgt ervoor dat wat voor u belangrijk is (on)gedaan wordt.

Kijk hoe snel u, door onze hulp, bemiddeling en begeleiding, de baas wordt over het probleem… 

Voor meer informatie en / of een vrijblijvende afspraak:

020-670 3966

dhbo.info@gmail.com

Posted in Nieuw | Reacties uitgeschakeld

Comments are closed.